Leren Revalideren

RECENSIES

Cursus Leren revalideren

"Ik vond de cursus vernieuwend en interessant. Er kwamen leuke feiten voorbij en tools die je snel kan toepassen. Vooral de interactie en het zelf ervaren van handvatten vond ik erg sterk."

"Leuke interactieve cursus door vele voorbeelden vanuit jullie zelf en video's van sporters. Fijne praktische handvatten te hebben hoe je dit toe kunt passen en hoe je hierop kunt inspelen tijdens de behandeling. Het was zeer waardevol om zelf ook eens een script te schrijven en te zien wat het met patiënten doet en hoe zij het ervaren. Het is ook goed om zelf de visualisatie oefeningen te doen, zodat je weet wat je meegeeft en kunt vertellen dat je visualiseren ook kan 'leren'."

"De inhoud van de cursus is erg bruikbaar in de praktijk. Ik heb nieuwe tools geleerd om de revalidatie nog completer te maken. De oefeningen die we deden sloten goed aan bij het lesmateriaal." 

8

9+

8

Heb je de cursus gevolgd en wil je ook een recensie schrijven?

Laat dan hieronder een berichtje achter voor op de website!

Naam  
E-mail  
Schrijf hier je recensie.....  

'At first I didn't want to talk about it as society created this stigma around mental health, but now I see sharing my story as something powerful'

Gregory van der Wiel - Voetballer